Study guides

Q: How many weeks is six months?

Write your answer...

Submit

Related questions

26 weeks.

We average four weeks to make a month. That would make you six and half months pregnant.

26 weeks would be six months. There are 52 weeks in the year and half of that is the equivalent of six months.

4 weeks to one month, so one and a half months.

Twenty-six weeks is six months.

weeks- 1 1/2

26 weeks is half a year, so that's six months.

There are four weeks in one month. So the answer is six.

If there isn't more to this question than meets the eye then the answer is: 6 months. (24 weeks @ 4 weeks / month = 6 months) 26 weeks is usually considered six months as that is half a year (only February is actually 4 weeks long). But 24 weeks is 24 weeks it doesn't actually matter exactly how many months it is.

24 weeks is equivalent to six months. 1 month has 4 weeks.

Um ..... 26 weeks. There are 182 days in 26 weeks (about half a year or six months).

There are 4 weeks per month, so you take 4 x 6 and you will have your answer.

The siege lasted six weeks.

Honey bees live for about six weeks in summer and six months in winter.

6x4=24EDIT: There are 26 WEEKS in six months ! There's 52 weeks in a year - therefore half that is 26 ! There would be 24 if there was exactly four weeks in every month !

when your five months pregnant how many weeks are you? when your five months pregnant how many weeks are you?

when your five months pregnant how many weeks are you? when your five months pregnant how many weeks are you?

One month is equal to four and a third weeks, so 29 weeks equals about six and two thirds months.

Um there are 4 weeks in a month so 27/4 = 6.75 so Six and three quarter months pregnant...YAY MATH!

8 weeks is 2 months - 12 weeks is 3 months.

6 months 3 weeks 6 months 3 weeks

37 weeks is 8.5 months.

There are 156 weeks in 36 months. and not 144. its an easy math to do. Instead of saying that there is 4 weeks in a month (which is not true, it 4 weeks and few days) and do 4 X36 = 144, There is 52 weeks exactly in 1 year or 12 months. so 52 X 3 = 156

No you have to wait at least six months my sister has one and she has to wait six months.

There are 48 weeks in 12 months. (12 months * 4 weeks a month)If the question is how many weeks in a year (12 months = 365 days), then there are 52 weeks in a year.